Wilt u terug gebeld worden?

Wilt u terug gebeld worden? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter:

Reserveer hier uw kamer!

aankomst
vertrek
Toon beschikbaarheid

Of bel: +31 71 401 57 42

en-GB

Pizzeria-Bistro

Bistro Noordzee carpaccio

 

Bistro Noordzee carpaccio

Bekijk Lunchkaart
Bekijk Menukaart
Direct reserveren
Direct uw afhaal pizza bestellen

 

Hotel Noordzee Michelingids

 

In onze Pizzeria-Bistro serveren wij u zowel vis als vlees gerechten alsmede heerlijke pizza's uit onze authentieke pizza-oven. Op ambachtelijke wijze bereiden wij uw pizza en serveert onze bediening u daar de juiste wijn bij. Wilt u de pizza of pasta liever meenemen? Geen probleem. Door onze afhaalservice kunt u bijvoorbeeld met uw pizza op het strand genieten van een romantische zonsondergang.

Restaurant Noordzee

Bistro Noordzee carpaccio

 

Bistro Noordzee carpaccio

Bekijk de Video!
Bekijk Menukaart

Direct reserveren

In ons sfeervolle restaurant kunt u 7 dagen per week (in het hoogseizoen en anders in ons restaurant op de begane grond) terecht voor een heerlijk diner. Onze chefkok kookt graag voor u diverse, heerlijke gerechten. Natuurlijk hebben wij een uitgebreide viskaart en wordt er gekookt binnen de seizoenen met aandacht voor streekproducten. Bij de gerechten serveren wij u graag een bijpassende wijn van onze internationale wijnkaart. Volgt u een bijzonder dieet? Onze kok houdt graag rekening met uw wensen.

Bar

Bistro Noordzee carpaccio

 

Hotel Noordzee rookruimte

 

In onze gezellig ingerichte bar kunt u terecht voor een vers kopje koffie. Drink na een lange dag in Katwijk aan Zee even een drankje en deel uw ervaringen met de andere hotelgasten. De bar is ook geopend voor passanten of gezellig samenkomen voor onze partijgasten. Voor onze zakelijke bezoekers biedt deze bar een aangename onderbreking van de vergadering. Met een drankje en een luxe bittergarnituur, bent u weer opgeladen en kunt u er weer even tegen aan. Voor diegenen die willen roken is er een gezellige rookruimte.

Terras

Bistro Noordzee carpaccio

 

Bistro Noordzee carpaccio

 

Lekker uitwaaien maar dan wel uit de wind. Op ons terras direct aan de boulevard kunt u heerlijk buiten genieten terwijl onze glazen terraswanden u uit de wind houden. Lekker een drankje of een warm broodje, zonnetje in uw gezicht en genieten van het toneel dat de boulevard en de zee u bieden.

 

 

 

 

Origineel cadeau? Klik hier