1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 EVENEMENTEN IN KATWIJK

De toeristenmarkt

De toeristenmarkt 25 juni t/m 27 augustus

Elke dinsdag van 13.00 tot 21.00 uur kun je in het centrum van Katwijk aan Zee een bezoek brengen aan de gezellige toeristenmarkt.

In het winkelgebied zijn dan meer dan 130 kramen te vinden met kleding, huishoudelijke artikelen, accessoires en meer! Het Andreasplein wordt ingericht als 'thema-markt', met een wekelijks wisselend thema. Dus reden genoeg om Katwijk meerdere keren te bezoeken deze zomer

Reuring aan Zee

Reuring aan Zee | 27 juli

Reuring aan Zee is een initiatief van de Strandpaviljoens in Katwijk. Het is een kleinschalig, afwisselend en gezellig muziekfestival. Ieder paviljoen heeft haar eigen programmering met live-muziek: van rock tot reggae. Dus hou je van afwisseling? Hop van strandtent naar strandtent totdat je overal bent geweest.

Open avond KNRM

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, de KNRM, organiseert drie open avonden op
Woensdag 31 juli
Woensdag 7 augustus
Woensdag 14 augustus
Locatie: Noorduinseweg Katwijk van 19:00 uur tot 21:00 uur
Er vinden diverse demonstraties plaats in samenwerking met de politie, brandweer, Katwijkse Reddingsbrigade, Politiehondenvereniging en Regionale Ambulancedienst.

Noordzee Zomerfestival

Noordzee Zomerfestival | 1 t/m 10 augustus

Dit gratis toegankelijke, meerdaagse muziekfestival op het strand tegenover het hotel heeft een programma met een groot aantal sterartiesten.
 ’s Avonds kunt u genieten van live muziek tot 00:00 uur.
Hou de website van Noordzee Zomerfestival in de gaten voor de line-up!

Zowel in de middag als in de avond zijn er leuke, gezellige activiteiten in en rondom de festivaltent op het strandplein tegenover het hotel.

Flower Parade Rijnsburg

Flower Parade Rijnsburg | 10 augustus

Op zaterdag 10 augustus a.s. rijdt de fleurige parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Flower Parade Rijnsburg is een echt bloemencorso. Met twaalf praalwagens, drie muziekwagens en meer dan dertig andere met bloemen versierde voertuigen is deze parade een van de mooiste in Nederland. De honderden muzikanten en figuranten maken van Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend theater.

Open monumentendag

Open monumentendag | 14 en 15 september

Op de Open Monumentendag zijn duizenden monumenten in Nederland gratis toegankelijk voor publiek. De deelnemende monumenten zijn te herkennen aan de Open Monumentendag vlag.
Voor meer informatie bezoekt u de website www.openmonumentendag.nl 

Intocht Sinterklaas

Intocht Sinterklaas | 17 November

17 november verwelkomen wij Sinterklaas weer in Katwijk! Afgeladen met snoepgoed zullen Sint en Piet om 13:30 uur op het Andreasplein aankomen.

Sluiting Hotel

Sluiting Hotel | 23 december – 16 januari

Vanaf 23 december tot 16 januari vieren wij vakantie! Vanaf 16 januari heten wij u weer van harte welkom.